Novinky v Moodle 4.3

Novinky v Moodle 4.3

Moodle LMS 4.3 představuje významný pokrok jak v uživatelské přívětivosti, tak v provozní efektivitě.

Konečně je tu Moodle 4.3! Ve verzi Moodle LMS 4.3 je začleněno přes 470 oprav chyb, vylepšení a nových funkcí, které byly pečlivě vyvinuty a zdokonalovány specializovanými týmy Moodle LMS a živou komunitou vývojářů za posledních šest měsíců. Neocenitelné příspěvky členů komunity, včetně zaslání kódu, přísného testování kvality, překladů a psaní dokumentace, sehrály nedílnou roli při utváření této verze.

Klíčové aktualizace Moodle 4.3

Elegantnější a efektivnější karty aktivit

Lektoři a studenti ocení přepracované karty aktivit, které jsou nyní kompaktnější a intuitivnější a zjednodušují správu skupin, omezení a podmínky dokončení aktivit. Tato vylepšení snižují složitost navigace, šetří čas a úsilí tvůrcům kurzů a zároveň zlepšují navigaci studentů.

Vylepšená navigace a index kurzu

Nyní můžete rozbalit/sbalit rejstřík kurzu na stránce kurzu a plovoucí tlačítka předchozí a další jsou zahrnuta v aktivitách knihy, což zjednodušuje navigaci ve velkých kurzech pro lepší zážitek z učení.

Výchozí nastavení na úrovni webu pro dokončení aktivity

Díky informacím od Asociace uživatelů Moodle mohou nyní administrátoři a lektoři nastavit výchozí podmínky dokončení aktivit na úrovni webu, což zjednodušuje správu a zvyšuje efektivitu.

Vylepšení banky otázek

Vylepšení banky otázek umožňuje pedagogům mít lepší možnosti vyhledávání a filtrování díky přizpůsobení si pohledu na banku dle svého, takže vytváření a správa hodnocení je o to jednodušší. 

A mnoho dalších aktualizací!!!